PODPIŠITE PETICIJO – SIGN THE PETITION –

SIGNEZ LA PETITION – FIRMA LA PETIZIONE

Lepo prosimo, da peticijo podpišete s polnim imenom in priimkom, institucijo, disciplinskim poljem in lokaliteto. Kolektivni podpisi naj vsebujejo koordinate institucije ali kolektiva.

---

Please, sign with your whole name and surname, institution, discipline and locality. Collective signatures should contain short collective or institutional data.

---

Prière de signer la pétition par votre prénom et nom en y ajoutant, si possible, les coordonnées de votre institution, discipline et lieu de résidence ou de travail. Pour les signatures collectives, vous êtes priés d΄y ajouter les coordonées élémentaires de votre institution ou de votre collectif.


FHŠ odpšča in grozi

torek, 09. november 2010

9. november 2010: V okvirčku so 3 dokumenti (proizvedeni 20. oktobra 2010): 1. Poziv g. Aleša Erjavca, predsednika Akademskega zbora (AZ) UP FHŠ, da se člani in članice AZ UP FHŠ opredelijo v zvezi z javnim delovanjem skupine kritičnih sodelavcev in sodelavk, 2. »Erjavčeva« izjava "Za Fakulteto za humanistične študije", v zvezi s katero naj se člani in članice AZ UP FHŠ opredelijo, ali »soglašajo« oz. »ne soglašajo« (gre za Akademskemu zboru podtaknjeno izjavo – nasprotna stran ni imela besede –, ki je de facto uvod v linč nekaterih nekdanjih in sedanjih kolegic in kolegov, ki so javno opozarjali in še opozarjajo na nepravilne postopke in nezakonito ravnanje vodstva UP FHŠ), 3. Zapisnik korespondenčne seje (podpisnika ga. Andreja Sopič in g. Aleš Erjavec), na kateri naj bi 48 sodelavcev in sodelavk AZ UP FHŠ soglašalo s pravkar omenjeno »Erjavčevo« izjavo. Ker je šlo za javno glasovanje, bi moralo biti iz Sopič-Erjavčevega zapisnika očitno kdo je kako glasoval, pa seveda ni.

Korespondencna SejaAZ-Izjava AZ-Izid Glasovanja

Ni komentarjev:

Objavite komentar